Hvidt støv

”Seriøst noget af det bedste dansk skrevet YA jeg har læst i år, hvis ikke faktisk det bedste! Line Kyed Knudsen falder fuldstændig her i tråd med det internationale marked… siderne vender nærmest sig selv. Line Kyed Knudsen er en mester til at skrive gys.”
6/6 stjerner, Karin Hald, Skrivepulten.

”Nervepirrende zombie gyser, som nær tippede mig ned ad stolen, fordi jeg sad så langt ude på kanten… til det unge publikum, som higer efter action og gys, og forfatteren nagler dem til væggen til sidste side. Sproget er let, beskrivelserne fremragende, og plottet holder hele vejen igennem.” 5/5 stjerner, Andrup bookshelf.

”Forfatteren beskriver historien på en måde, så det er umuligt ikke at kunne lide den og at lægge bogen fra sig igen. Sproget er flydende, og personerne er så godt beskrevet, at de nærmest bliver levende mellem siderne.  5/5 stjerner, AmaDittobooks.

”Utroligt spændende, nervepirrende og stemningsmættet bog. Tempoet er forrygende, og splatter-effekterne er rigtig klamme og virkningsfulde… Jeg blev rigtig godt underholdt …” Lektør, DBC Medier.

”Virkelig spændende bog. Og kan vi så få den toer!? Jeg vil jo vide, hvad der kommer til at ske nu.” Boghjørnet.

Fra 12 år.

Hvidt støv 1: De døde vågner, 237 sider, Gyldendals forlag
Alting bryder sammen, da en mystisk og dødelig epidemi breder sig med lynets hast. tilbage står Emily. Det er hendes 18 års fødselsdag, men der er ingen at fejre den med. Hendes familie og venner er døde og den smukke, drømmende Anthony, som betyder så meget for hende, er forsvundet. Emily må finde ud af, om hun er den eneste, der har overlevet og hvorfor. Men sandheden er langt mere uhyggelig, end hun aner..

Hvidt støv 2: Himlen brænder, 243 sider, Gyldendals forlag
Emily og hendes venner er nu i sikkerhed på hospitalet i Lindstead. Men selvom hospitalets forskere påstår, at de er tæt på at finde en kur, der kan helbrede zombierne, er det bare et spørgsmål om tid, før hospitalet løber tør for mad og vand. Emily bliver en del af et aktionsteam, som skal hente forsyninger i byen, men missionen går helt galt, og Emily indser, at de levende døde ikke er den eneste trussel. En helt anden og ny fare lurer i mørket…

Hvidt støv 3: Rejsen til SELU, 251 sider, Gyldendals forlag
Emily og de andre kæmper for at overleve i Nationalparken. Men der er snart ikke mere mad, og jo længere de bliver, jo større er risikoen for, at zombierne finder vej til deres lejr. De er nødt til at forlade parken, og deres eneste mulighed er rumforskningsinstituttet SELU, hvor de håber på, at finde nogle af de svar, de søger. Men rejsen mod SELU er lang og farefuld, og for at nå deres mål er de nødt til at krydse et levende hav af døde og tage kampen op mod nye og gamle fjender.