Foredrag

webbanner foredrag

Jeg holder mange foredrag på skoler og biblioteker hvert år.

Jeg skriver bøger til en bred målgruppe og holder derfor foredrag for alle alderstrin. Jeg har stor erfaring med både indskoling, mellemtrin og udskoling og tilpasser naturligvis altid foredraget til publikummet.

Jeg har ikke et maksantal deltagere – jeg taler hjertens gerne for store forsamlinger.

Foredrag: 5000 kr. (ikke momspligtigt) plus transportudgifter. Varighed ca. 1 time. Jeg har for det meste god tid bagefter til eventuelle autografer eller en lille snak med de mest interesserede.

To eller flere foredrag samme dag på samme sted: 4000 kr. pr. foredrag plus transport.

Jeg udbyder desværre ikke skrivekurser længere.

NB! Transport indbefatter: Holdes foredraget i Storkøbenhavn eller Nordsjælland kommer jeg i bil. Skal jeg længere væk, tager jeg en taxa fra min bopæl i Albertslund til Høje Taastrup, togbillet på DSB First samt taxa eller afhentning fra stationen – og tilbage igen. Desuden betales hotelovernatning – som minimum 3-stjernet – hvis jeg ikke kan nå frem til foredraget samme dag, eller hvis jeg ikke kan nå hjem samme dag.

Skoler, biblioteker og andre institutioner kan søge økonomisk støtte hos Kunststyrelsen. Se Statens Kunstfond HER.

Kontakt mig på mail her. Jeg svarer altid indenfor et par dage.

buggeland
Flere skoler i Stavanger- og Sandnesområdet fikk i høst besøk av forfatteren Line Kyed Knutsen, som del av Nordisk Forfatterbesøk 2013.
På sin turné på Vestlandet fortalte forfatteren om sine bøker på sitt morsmål, dansk. Leder for Foreningen Norden Stavanger, Børge Fiksdal, var til stede under besøket på Buggeland skole, og var veldig imponert over forfatterens innsats. – Forfatteren trollbandt tilhørerne og jeg ble imponert over hvor mange og hvor gode spørsmål som kom.